Fira de Rubí

El millor de Biopaumerà a la Fira de Rubí

Per sisè any consecutiu, l’entorn de l’antic celler cooperatiu de Rubí va ser protagonista de la: “Fira del Vi”, un esdeveniment que va reunir el millor dels vins i les tapes catalans i va acollir més de 10.000 visitants, entre ells enòlegs, sommeliers i periodistes de la regió. Com a novetat, aquest any es van incrementar els tastos dirigits, que van formar part de l’oferta complementària a la fira.

Per Esther Bachs, directora tècnica dels Premis Vinari, “fer aquest tast a Rubí, al Vallès Occidental, també té un valor afegit“, ja que és una zona a la qual “el departament vol entrar, però de vegades li costa“. Per això, diu, “experiències com aquesta diuen molt del país, dels ajuntaments que els donen suport i de l’entitat que impulsa els premis“.

Però els estands de vins i caves no van ser els únics convidats en aquest esdeveniment, ja que el celler de Biopaumerà també va tenir un important reconeixement al oferir-los als seus comensals el millor dels seus productes, “no es tracta del que venem, sinó per qui ho fem“, va destacar Jesús Benaiges, propietari del celler,”la satisfacció final és veure l’alegria amb què surten les persones després de tastar els nostres vins“.

Cal destacar que la fira també va servir com a escenari familiar i com cada any els més petits van poder aprendre a fer peces amb taps de suro i elaborar elements relacionats amb el món del vi.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies