guiadevinsdecatalunya

Tres vins de Biopaumerà entre els millors de la Guía de Catalunya

Després de deu anys continus puntuant als millors vins catalans en un tast a cegues, la Guia de Vins de Catalunya va premiar: “Helga de Paumerà”, “Blanc de Noirs” i “Iuvenis” com els tres millors vins de DO Tarragona, no només pel seu preu o gust, sinó per la seva aroma, textura i criança.

Per això el jurat conformat per Jordi Alcover i Silvia Naranjo, autors de la guia, va tenir en compte el tipus de fermentació, l’origen i les valoracions del gust.

L’elecció d’un bon vi dependrà de la serietat i de la utilitat que pugui donar-li a les persones, ja que no és el mateix aquells que no culminen el procés de maduració, o que no produeixen bon raïm, però que estan plantades en quantitat suficient per a tot Catalunya “, ha destacat Alcover.

Un tret molt important, esmenta Alcover és que el vi català abans de res ha de ser vi i no ha de contenir varietats foranes, atès que encara es poden es fer servir varietats tradicionals i autòctones de la terra. “Volem que la guia serveixi per trobar fins a l’últim detall necessari per poder triar sense cap dubte el vi adequat a cada moment “.

Sense Comentaris

Publica un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies