guiadevinsdecatalunya

Tres vins de Biopaumerà entre els millors de la Guía de Catalunya

Després de deu anys continus puntuant als millors vins catalans en un tast a cegues, la Guia de Vins de Catalunya va premiar: “Helga de Paumerà”, “Blanc de Noirs” i “Iuvenis” com els tres millors vins de DO Tarragona, no només pel seu preu o gust, sinó per la seva aroma, textura i criança.

Per això el jurat conformat per Jordi Alcover i Silvia Naranjo, autors de la guia, va tenir en compte el tipus de fermentació, l’origen i les valoracions del gust.

L’elecció d’un bon vi dependrà de la serietat i de la utilitat que pugui donar-li a les persones, ja que no és el mateix aquells que no culminen el procés de maduració, o que no produeixen bon raïm, però que estan plantades en quantitat suficient per a tot Catalunya “, ha destacat Alcover.

Un tret molt important, esmenta Alcover és que el vi català abans de res ha de ser vi i no ha de contenir varietats foranes, atès que encara es poden es fer servir varietats tradicionals i autòctones de la terra. “Volem que la guia serveixi per trobar fins a l’últim detall necessari per poder triar sense cap dubte el vi adequat a cada moment “.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies