Premis Cambra 2018

Biopaumerà premiat als Cambra 2018

Amb l’objectiu d’estimular, donar-li suport i agrair la tasca que diàriament realitzen les empreses de les Terres de l’Ebre, prop de 250 empresaris i empresàries es van citar el passat 22 de novembre a l’Auditori Municipal de l’Amposta, per a la 5a edició dels : “Premis Cambra de Tortosa”.

En un acte precedit per la secretaria d’Empresa i Coneixement, Marta Felip, va destacar l’esforç i la lluita que realitzen les empreses del territori per posicionar-se al mercat. “Abans no hi havia cultura d’exportar de forma internacional, i ara, en pocs anys, ja la tenim. El nostre objectiu és ajudar les empreses, formar-les i internacionalitzar-les“.

Durant l’esdeveniment es van atorgar diversos reconeixements entre ells per: el Apícola del Perelló Mel Muria, en la categoria internacionalització; la comercialitzadora Avícola Subirats, en la categoria millor estratègia i iniciativa del sector avícola; Tekdom Serveis Arquitectura Integral, en la categoria innovació del sector de la construcció; Control Pack System SL, en la categoria innovació del sector packaging; Jabil, en la categoria TIVC; Olis i Vins Ecològics Biopaumera, aquest últim en la categoria responsabilitat social empresarial.

La gala va finalitzar amb un sopar de networking a benefici de la Creu Roja Amposta, entitat que va rebre un donatiu de 2.300 euros, aportació per part del públic participant, i que va ser lliurat a la presidenta de Creu Roja Amposta Tere Reche.

Sense Comentaris

Publica un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies