Premis Cambra 2018

Biopaumerà premiat als Cambra 2018

Amb l’objectiu d’estimular, donar-li suport i agrair la tasca que diàriament realitzen les empreses de les Terres de l’Ebre, prop de 250 empresaris i empresàries es van citar el passat 22 de novembre a l’Auditori Municipal de l’Amposta, per a la 5a edició dels : “Premis Cambra de Tortosa”.

En un acte precedit per la secretaria d’Empresa i Coneixement, Marta Felip, va destacar l’esforç i la lluita que realitzen les empreses del territori per posicionar-se al mercat. “Abans no hi havia cultura d’exportar de forma internacional, i ara, en pocs anys, ja la tenim. El nostre objectiu és ajudar les empreses, formar-les i internacionalitzar-les“.

Durant l’esdeveniment es van atorgar diversos reconeixements entre ells per: el Apícola del Perelló Mel Muria, en la categoria internacionalització; la comercialitzadora Avícola Subirats, en la categoria millor estratègia i iniciativa del sector avícola; Tekdom Serveis Arquitectura Integral, en la categoria innovació del sector de la construcció; Control Pack System SL, en la categoria innovació del sector packaging; Jabil, en la categoria TIVC; Olis i Vins Ecològics Biopaumera, aquest últim en la categoria responsabilitat social empresarial.

La gala va finalitzar amb un sopar de networking a benefici de la Creu Roja Amposta, entitat que va rebre un donatiu de 2.300 euros, aportació per part del públic participant, i que va ser lliurat a la presidenta de Creu Roja Amposta Tere Reche.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies