Fira de Mora 187

Biopaumerà es porta grans elogis a la Fira de Mora

Un cop més, el celler de Biopaumerà, està d’enhorabona i tot pels grans elogis i resultats obtinguts en el XXV Concurs de vins, el passat 13 de juny i que van servir com a preàmbul de la 187 Fira Agrícola, Ramadera i Industrial que es va celebrar del 27 al 28 d’octubre.

Els dos vins premiats del celler de Rasquera van ser per: Blanc de Noirs i Helga de Paumerà en les categories de blancs fermentats en Bota 2017 i escumosos, respectivament. “Aquest és un reconeixement a la tasca i a la confiança que molts han dipositat en nosaltres, esperem poder-los seguir contribuint”, va comentar Helga Benaiges”.

Cal ressaltar que cada any la Fira congrega més de 50 mil visitants i 20 mil expositors, de manera que aquest premi té un valor significatiu per als productors d’aquest petit celler catalana. “Que valorin la teva feina i perseverança no té preu”, conclou Benaiges.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies