Fira de Mora 187

Biopaumerà es porta grans elogis a la Fira de Mora

Un cop més, el celler de Biopaumerà, està d’enhorabona i tot pels grans elogis i resultats obtinguts en el XXV Concurs de vins, el passat 13 de juny i que van servir com a preàmbul de la 187 Fira Agrícola, Ramadera i Industrial que es va celebrar del 27 al 28 d’octubre.

Els dos vins premiats del celler de Rasquera van ser per: Blanc de Noirs i Helga de Paumerà en les categories de blancs fermentats en Bota 2017 i escumosos, respectivament. “Aquest és un reconeixement a la tasca i a la confiança que molts han dipositat en nosaltres, esperem poder-los seguir contribuint”, va comentar Helga Benaiges”.

Cal ressaltar que cada any la Fira congrega més de 50 mil visitants i 20 mil expositors, de manera que aquest premi té un valor significatiu per als productors d’aquest petit celler catalana. “Que valorin la teva feina i perseverança no té preu”, conclou Benaiges.

Sense Comentaris

Publica un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies