Iuvenes de Paumerà mejor vino negro de DO Tarragona

Iuvenes de Paumerà millor vi negre de DO Tarragona

Més de dotze cellers catalans van competir àrduament per endur tots els elogis en la 24a edició del concurs de vins de DO Tarragona, esdeveniment que es va dur a terme el passat mes de juliol al teatre El Serrallo i que va servir també per inaugurar la nova imatge gràfica de la DO Tarragona.

Dels divuit premis lliurats i repartits entre primers i segons, el celler de Biopaumerà de Rasquera, va obtenir dues distincions; una per la seva vi ecològic: “Iuvenes” a millor vi negre criat en fusta i una altra a “Helga de Paumerà” com a segon millor vi escumós.

Una altra de les bodegues més afalagada durant l’esdeveniment va ser la De Muller en obtenir tres premis; un al Chardonnay De Muller en la categoria de vins blancs, una altra al Solimar Negre de Muller en la categoria de vins negres de criança i finalment al Aureo Dolç Añejo de De Muller en la categoria de dolços.

Així mateix, els cellers de Molí de Reu, Adernats, vins Padró, Vives Ambros i Mas Vicenç també van ser les grans protagonistes del certamen.

Iuvenes de Paumerà mejor vino negro de DO Tarragona

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies