Bronce a Adrià de Paumerà

Bronze a Adrià de Paumerà en els Vinari 2018

Des del 2013 els productors de vins catalans saben que la seva tasca pot ser recompensada anualment en els “Vinari”, esdeveniment que rescata el millor del país tant a nivell econòmic com publicitari, tant és així que per poder obtenir un reconeixement cal treballar àrduament i demostrar-li al jurat per què els seus productes tenen una alta qualitat que els diferencia.

Helga i Jesús Benaiges, productors de Biopaumerà, són conscients i per això han obtingut diversos guardons i premis internacionals. No obstant això, un dels més importants va ser l’obtingut per Adrià de Paumerà al “Bronze Vinari 2018” en la categoria de DO Tarragona.

“És molt gratificant obtenir aquest premi ja que no només és una recompensa al nostre esforç, sinó al deure que tenim amb els nostres clients”, explica Jesús, qui porta més de deu anys en aquest ofici i assegura que, “El més important en aquest sector prioritza en la qualitat amb què facis els teus productes “.

Cal ressaltar que a més d’aquest premi, el Gran Vinari d’Or al millor vi català 2018, va ser per: “Cèrvoles Blanc 2016, Cèrvoles Celler (DO Costers del Segre)” i el Gran Vinari escumós 2018 va ser per a: “Brut Nature Gran Reserva 2009, Cava Guilera (DO Cava). Així mateix el Premi Vinari Nissan al millor projecte ecològic 2018 va ser per a Celler Lagravera.

Bronce a Adrià de Paumerà

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies