Biopaumerà obtiene 5 premios

Biopaumerà obté cinc premis a l’International Wine Award 2018

Sota la guia d’experts enòlegs i de Martin Dartin, creador del sistema de tast PAR (Producte Anàlisi Rànquing), per novena ocasió es va dur a terme el Concurs Internacional de vins ecològics; un esdeveniment que serveix com a guia i orientació a productors i consumidors de més de 30 països, especialment en viticultors que aprecien aquesta oportunitat per mesurar el seu nivell de rendiment i revaloritzar els seus productes.

Tal com l’han fet durant diversos anys, Helga i Jesús Beniages, productors del celler català Biopaumerà, i que en aquesta edició van obtenir cinc premis en diverses categories. Dos d’ells a Gran or pels seus vins: “Solus” cabernet sauvignon i “Iuvenis de Paumerà”, dues en or: “Adrià de Paumerà” i “Blanc de Noirs”, aquest últim de DO Tarragona. I una a Plata per: “Helga 2016” també DO.

“Obtenir aquests reconeixements ens impulsa a seguir treballant pel que volem”, va esmentar Helga després de la cerimònia. “Estem convençuts que treballar amb productes ecològics i d’elaboració artesanal ens ajuda a diferenciar d’altres cellers”.

Biopaumerà obté 5 premis

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies