Biopaumerà obtiene 5 premios

Biopaumerà obté cinc premis a l’International Wine Award 2018

Sota la guia d’experts enòlegs i de Martin Dartin, creador del sistema de tast PAR (Producte Anàlisi Rànquing), per novena ocasió es va dur a terme el Concurs Internacional de vins ecològics; un esdeveniment que serveix com a guia i orientació a productors i consumidors de més de 30 països, especialment en viticultors que aprecien aquesta oportunitat per mesurar el seu nivell de rendiment i revaloritzar els seus productes.

Tal com l’han fet durant diversos anys, Helga i Jesús Beniages, productors del celler català Biopaumerà, i que en aquesta edició van obtenir cinc premis en diverses categories. Dos d’ells a Gran or pels seus vins: “Solus” cabernet sauvignon i “Iuvenis de Paumerà”, dues en or: “Adrià de Paumerà” i “Blanc de Noirs”, aquest últim de DO Tarragona. I una a Plata per: “Helga 2016” també DO.

“Obtenir aquests reconeixements ens impulsa a seguir treballant pel que volem”, va esmentar Helga després de la cerimònia. “Estem convençuts que treballar amb productes ecològics i d’elaboració artesanal ens ajuda a diferenciar d’altres cellers”.

Biopaumerà obté 5 premis

Sense Comentaris

Publica un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies