Finca Biopaumerà

UNA HISTÒRIA QUE ES CULTIVA DIA A DIA

Darrerament hem sentit a parlar que la clau de l’èxit professional està en aprofitar el talent que tots tenim; i això mateix va ser el que Helga i Jesús van decidir desenvolupar des del primer moment en que van adquirir la seva finca al 2010 i on avui cultiven diversos vins i olis ecològics.

La producció d’un bon vi requereix d’una gran dedicació, a més d’uns coneixements previs sobre els passos pels quals travessa el raïm, des del seu cultiu i poda, passant per la verema i procés de producció“, esmenta Helga Harbig, qui porta més de vuit anys en l’ofici i subratlla que: “Darrere d’un gran vi sempre hi ha d’haver talent i passió“.

Aquest, és potser, l’èxit perquè Biopaumerà triomfi fora de Catalunya i no conegui fronteres. “Volem donar més per un preu similar al de la competència“, afegeix Helga. No en va, la productora ha obtingut diversos reconeixements internacionals i es troba entre els 100 millors vins i caves de Catalunya.

Un altre factor, clau en la qualitat dels productes de Biopaumerà és el fet que és l’únic celler ecològic de la D.O de Tarragona. “Posar al cim de la qualitat els nostres vins i olis no ha estat tasca fàcil. Però gràcies al nostre treball i dedicació hem aconseguit arribar molt lluny “, apunta Jesús.

Però la història de Biopaumerà encara no està escrita, i per això Helga i Jesús consideren que el pròxim pas és obrir mercat fora d’Alemanya, França i Espanya, països on ja són reconeguts i proclamats pels seus clients.

Per això han decidit invertir tot el seu temps viatjant a diverses fires dins i fora d’Espanya i realitzar tastos. “Des de fa uns quants anys la nostra tasca s’ha vist recompensada per les diverses invitacions que ens han fet. Per això considerem que el vi endolceix la vida i cal brindar per això “, conclou Jesús.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies