Fira Mora la Nova 187

BIOPAUMERÀ ENDOLCIRÀ LA FIRA DE MORA

Del 25 al 28 d’octubre els assistents a la Fira de Móra tindran l’oportunitat d’assaborir i comprar un dels millors vins catalans. Es tracta de “Biopaumerà” una petita productora ubicada a Rasquera (Tarragona) que elabora anualment 11.500 ampolles de vi ecològic, entre els quals destaquen: Adrià, Erika, Esther, Iuvenis i Blanc de Noirs, tots ells de DO.

“La nostra filosofia és produir poc i bé. És a dir prioritzar la qualitat per sobre de la quantitat i sempre dins del que és el cultiu ecològic “, explica Jesús, qui porta més de deu anys en aquest ofici i assegura que,” Per això volem produir i vendre qualitat i salut. Aquest és el nostre primer i principal missatge “.

Amb això, Jesús i Helga han consolidat un mercat dins i fora de Catalunya i és gràcies a aquesta filosofia que s’han fet creditors de diverses certificacions, “Estem convençuts que treballar amb productes ecològics i d’elaboració artesanal ens ajuda a diferenciar d’altres cellers” , afegeix Helga.
Pel que fa a aquesta elaboració, Helga subratlla que tots els seus productes es fan sota un model de gestió sostenible rural que els ajuda a obtenir “l’essència de la seva terra”. Per això tant Jesús com Helga consideren que la Fira de Mora és un espai únic i exclusiu per a donar a conèixer els seus productes i permetre degustar el millor d’ells, no en va ha participat en més de dues ocasions de l’esdeveniment.

D’aquí la importància que aquest espai li brinda a la comunitat de Tarragona, ja que no és només un punt de referència per sortir de la monotonia i viure un moment de pau i tranquil·litat, sinó que li permet a les persones conèixer empreses com les d’Helga i Jesús que cada dia treballen per oferir als seus clients productes de qualitat a un excel·lent preu. “La invitació queda oberta perquè ens visitin i s’atreveixin a provar un vi d’excel·lent qualitat, els esperem”, conclou Helga.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies