Fira Mora la Nova 187

BIOPAUMERÀ ENDOLCIRÀ LA FIRA DE MORA

Del 25 al 28 d’octubre els assistents a la Fira de Móra tindran l’oportunitat d’assaborir i comprar un dels millors vins catalans. Es tracta de “Biopaumerà” una petita productora ubicada a Rasquera (Tarragona) que elabora anualment 11.500 ampolles de vi ecològic, entre els quals destaquen: Adrià, Erika, Esther, Iuvenis i Blanc de Noirs, tots ells de DO.

“La nostra filosofia és produir poc i bé. És a dir prioritzar la qualitat per sobre de la quantitat i sempre dins del que és el cultiu ecològic “, explica Jesús, qui porta més de deu anys en aquest ofici i assegura que,” Per això volem produir i vendre qualitat i salut. Aquest és el nostre primer i principal missatge “.

Amb això, Jesús i Helga han consolidat un mercat dins i fora de Catalunya i és gràcies a aquesta filosofia que s’han fet creditors de diverses certificacions, “Estem convençuts que treballar amb productes ecològics i d’elaboració artesanal ens ajuda a diferenciar d’altres cellers” , afegeix Helga.
Pel que fa a aquesta elaboració, Helga subratlla que tots els seus productes es fan sota un model de gestió sostenible rural que els ajuda a obtenir “l’essència de la seva terra”. Per això tant Jesús com Helga consideren que la Fira de Mora és un espai únic i exclusiu per a donar a conèixer els seus productes i permetre degustar el millor d’ells, no en va ha participat en més de dues ocasions de l’esdeveniment.

D’aquí la importància que aquest espai li brinda a la comunitat de Tarragona, ja que no és només un punt de referència per sortir de la monotonia i viure un moment de pau i tranquil·litat, sinó que li permet a les persones conèixer empreses com les d’Helga i Jesús que cada dia treballen per oferir als seus clients productes de qualitat a un excel·lent preu. “La invitació queda oberta perquè ens visitin i s’atreveixin a provar un vi d’excel·lent qualitat, els esperem”, conclou Helga.

Sense Comentaris

Publica un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies