Adrià de Paumerà entre els 100 millors vins i caves de Catalunya

La Guia dels Millors 100 vins i caves de Catalunya, impulsada per La Vanguardia i l’editorial Espurna, va ser presentada el 19 d’Ocubre al restaurant Tamara de Barcelona als representants del sector. “És una guia d’autor, sense puntuacions, cosa que ja fan altres”, va assenyalar l’escriptor i sociòleg Lluís Tolosa, autor de l’obra i gran divulgador de la cultura del vi, de la qual ha escrit vint llibres.

L’enfocament de Tolosa defuig l’excés de tecnicismes i certes fredors per tal de descriure i presentar cada un dels vins i caves amb aquelles dades i històries que ajuden a comprendre la personalitat d’aquests (amb una petita fitxa de dades pràctiques com el preu de venda de aproximat). La Guia dels Millors 100 vins i caves de Catalunya abasta vins de les dotze denominacions d’origen existent a Catalunya, criteri que estructura l’obra de Lluís Tolosa, partidari a més d’incloure “vins de tots els estils i colors” de la mateixa manera que alterna ” vins de preus estratosfèrics fins a vins per a totes les butxaques “.

L’obra estarà a la venda en quioscos i llibreria a partir d’avui al preu de 9,95 euros. Està escrita en català, castellà i anglès i té la voluntat compartida per autor, editorial Espurna i La Vanguardia de reflectir la potència d’un sector de l’economia catalana que cada any guanya reconeixement i pes internacional. La intenció de tots els implicats és prosseguir amb un nou títol cada any relatiu al món del vi i del cava.

 

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies