Biopaumera | Biopaumerà us espera a la XIX Fira del Vi de la D.O. els dies 16, 17 i 18 de Juny
1115
single,single-post,postid-1115,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Biopaumerà us espera a la XIX Fira del Vi de la D.O. els dies 16, 17 i 18 de Juny

Biopaumerà us espera a la XIX Fira del Vi de la D.O. Tarragona que es celebrarà a la Rambla Nova de Tarragona els dies 16 , 17 i 18 de juny on podreu degustar el recentment premiat Adrià de Biopaumerà com a millor vi negre criança en el XXIII Concurs de vins embotellats de la D.O. Tarragona.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies